Hanna Dahlberg

Gillestuga 2.0

Inredning & Hem Permalink0
Då hade gillestugan i källaren fått sig den där omgången som vi har pratat om ända sedan vi flyttade in för snart två år sedan! En rejäl bardisk ;) 
Kan säga att vi blev riktigt nöjda! Mest troligt blir det nog att betsa den lite mörkare så att den passar in med resten av timmret i rummet :)

 
Snyggkällarn, som den såg ut då vi flyttade in ;)

Morgonbesök

Foto Permalink0

Catch up

Vardag Permalink1
Ååå jag vet, jag borde uppdatera! Men lusten har försvunnit totalt.
Hela den här grejen med "bäst att uppdatera facebook, bloggen osv. så att folk vet vad jag gör och hur kul/bra jag har det" har liksom omvandlats till "Vem bryr sig? Folk får fan prestationsångest av att hela tiden bombas med information om ALLAS liv och hur jävla kul/bra/mysigt dom har det hela tiden". Haha, så jävla bitter..
 
Och nej, jag har det inte tråkigt och dåligt, det händer massor här i livet! Vi är äntligen friska och sommaren har till och med nått de djupa, kalla, ensamma lappländska skogarna. Jag har faktiskt fått Bh-bränna då jag helt glömde bort att smörja in mig när jag var ute igår! 
Jag har också hunnit en sväng till Piteå, shoppat, gått postutbildning och valt utseende på köket.
 
Det innebär alltså att renoveringen går framåt, köket kommer v34, vitvarorna är bestämda och vi planerar fortfarande med byggare och golvläggare. Vi har insett att tiden bara flyger fram, så det är helt okej att vänta tills i höst. Det är ju nästan höst snart? Vänta bara, haha ;)
 
I helgen har vi varit lediga båda två, fixat i trädgården, planterat blommor, solat, grillat med massa vänner, spelat kubb, firat mors dag, ätit blåbärspaj två gånger och jag hade sovmorgon till halv tio imorse! 
Joakim fick en stor räsergrill i förskottspresent av mig+mina föräldrar, så han är fortfarande ute på altanen och monterar ;) Egentligen fyller han år i juli, men vår grill är så satans värdelös att innan det är juli har han hunnit köpa oss en ny grill. 
Förmodligen blir det en hel del grillat framöver.. ;)
 
Till top