Hanna Dahlberg

Snart helg, IGEN!

Vardag Permalink1
Gokväll på er
 
Imorgon är det fredag vilket för oss innebär flytt till mamma! I två veckor framöver ska vi hyra ut huset, så nu är det packning och städning som gäller. Tack och lov så behöver man ju inte ha med sig så mycket saker då det bara gäller två veckor. Babyskyddet och BB-väskan ligger iaf redo i bilen ifall det skulle bära iväg i förtid :)
 
På lördag väntar julbord med jobbet och hela söndagen spenderar jag på silvermuseét där det är julbasar och jag ska stå och sälja mina ljus och stenar :) Mycket förväntansfull och nervös! Det är ju inte så lätt att veta vad som är "lagomt" att tillverka inför en sån här grej då man aldrig har sålt något förr. Antingen kanske det tar slut för tidigt, eller så kommer jag hemsläpandes med hälften igen ;)
 
 

1 månad kvar

Graviditet 2 Permalink0
Eller två veckor, eller fyra, eller...
 
Hur som helst så har tiden börjat att gå rätt så fort igen och det känns minst sagt skönt! 
 
Igår var jag och lämnade nya lever och gallprover, svaren får jag mest troligt imorgon eftermiddag. Klådan har under senaste veckan ändå varit rätt så "lugn", och tur är väl det då medicinen jag fick var en riktig knock-out medicin som gjorde mig till en zombie ett helt dygn efter att jag tagit den. Lovar att den bara kommer att tas i riktigt nödfall!
 
Här har vi iaf en liten bula som har vuxit till sig under två veckor!
 

Snabbrenovering av toaletten

Inredning & Hem Permalink0
I vår källare finns en liten toalett som man helst bara besöker i en extremt krisig krissituation! Dvs på två år har det hittills aldrig hänt ;)
Men nu har vi i några dagar jobbat med att fräscha upp den lite så att man faktiskt kan göra ett och annat behov där nere!
 
Glömde ju tyvärr att ta kort på hur det såg ut från allra första början, men både toalettstol och handfat har mest troligt suttit där sedan huset byggdes.
Golvmattan var typ grön om jag minns rätt ;)
 
Duger i krissituation!
Till top