Hanna Dahlberg

Regn och rusk

Vardag Permalink1
Alltså inatt har det regnat så mycket att jag har vaknat flera gånger. Och att vakna flera gånger under natten = D Ö D på morgonen..
 
Jag jobbade några timmar igårkväll då Joakim var på uppskjutning för jägarlicensen, så nu har jag en jägare här hemma! 
Inte allt för oväntat så gick det bara bra, 3 timmar i kassan skadar ju inte ryggen :) Ser fram emot att börja småjobba lite nu, jobbet är ju min andra familj ;) 
 
Ni kan ju lista ut att det fortfarande regnar, så det blir nog en slödag, igen.. Tror att Emelie var ledig så vi skulle höras av. Måste också bestämma vad jag ska baka för tårta och handla ingridienser så att jag kan baka imorgon. Det nalkas ju kalas och födelsedag här hemma på Söndag! 

Lördagkväll blir det kalas i den festligare graden. Isac ska sova hos mormor så jag och pappsen blir utan honom en hel natt för första gången! Ett helt år utan barnvakt så nu är det fan dags att gå ut känner jag. Kommer inte ens ihåg när jag och Joakim var ute tillsammans senast. Typ nyårsafton 2010? Haha
 
Till sist tänkte jag bara passa på att skryta över min unge sådär som man gör när man är förälder! Isac äter inte saker/skräp/mat som ligger på golvet, utan hittar han något som inte ska ligga på golvet så lägger han upp det på bordet eller fönsterbrädan istället haha! Någon som redan lider av Dahlbergs städsyndrom?

Isacs önskelista

Isac Permalink0
Eftersom att Isac fyller 1 år den 16/9 tänkte jag att det var dags för en önskelista! Han har ju lite svårt för att skriva på tangenterna, så därför bad han mig skriva istället ;)
 
  • Kläder - Allt möjligt inför vintern, storlek 80 är det som gäller under vintersäsongen :)
  • Leksaker - Han gillar allt som blinkar och spelar musik. Det här med att stapla saker och lägga saker inuti varandra är också en favorit :)
  • Pengar - Jo, vi tänkte ju önska oss en ny bilbarnstol men eftersom att stolen vi ville ha var nedsatt till ett riktigt superpris så har jag redan köpt den haha! Så om nån vill bidra till stolen så här i efterhand så går det bra ;) Jag tror också att vi behöver köpa ny vinteroverall och vinterskor! Övriga pengar som bara går till Isac kan jag sätta in på hans sparkonto :)
  • Två stycken av dessa förvaringslådor till hans bokhylla :)
  • En ny och fin snutte då vi tappat bort en :(
  • En cd-spelare till sitt rummet så att man kan spela godnattskivor
  • Gipsavgjutning, typ sånhär
  • Lite större barntallrikar, just nu har vi bara små skålar och små tallrikar ;>
Äsch kommer inte på mer, så det får duga :) 
 

29/8

Vardag Permalink0
Gud vilken härlig dag det här har varit!
Pappsen i huset började jobbet klockan 12 så jag hann med ett långt skönt bad på morgonen. Älskar att långbada på morgonen när Joakim börjar sent, då slipper man känna någon stress :)

Efter att ha inväntat ett trött Isac som innan lunch sov i nästan 3 timmar(!?) bar det av till Sara för mammaträff. Tänk vad stora våra småknoddar håller på att vara :) Om drygt två veckor nalkas det ju barnkalas här hemma... Hur som helst gick allt jättebra och Isac kunde sitta och leka bredvid de andra småttingarna utan problem. Känns bra att den här jobbiga rädslan för andra barn har börjat försvinna så att man slipper den där lilla oron i mammahjärtat :)
 
Eftersom att Isac körde en långsovare på förmiddagen så stannade vi kvar när alla andra mammor och bebbar drog hem. Tiden bara rann iväg och jag hade sån tur som fick middagsdejta med Sara, korv och mackisar = vardagslyx haha! 
Halv 7 var vi hemma, och halv 8 fick skrutten krypa i säng. Jag ÄLSKAR när dagarna går så här fort för då vet man att man har haft en bra dag. Dom där dagarna då man bara går hemma och väntar på att det ska bli kväll igen är inte alls lika roliga. 
 
Imorgon är det kvällsjobb som gäller. Joakim har uppskjutning för jaktlicensen kl 18 så jag får hoppa in och jobba till 21,30 ungefär. Tack och lov är ju kvällarna inte allt för ruschiga på jobbet, så det ska nog min stackars svans klara av ;)
Till top