Hanna Dahlberg

Mammaträff och åska

Vardag Permalink0
Gokväll!
Har avverkat en mammaträff idag, första träffen på ett tag nu :) Alltid trevligt med gott sällskap och gott tilltugg(Lotta, jag ÄLSKAR din räk och rom röra haha). 
Isac har gjort stora framsteg när det gäller andra bebisar. Som ni kanske minns så har han varit jätterädd varje gång vi haft mammaträff och bara gråtit vid synen av andra kids ;) Men idag gick det jättebra, utan skrik och grin(förutom i början då han inte ville bli lämnad själv på golvet). Att sitta nära ett annat barn och leka med samma saker kändes härligt att beskåda.
 
Har sedan tillbringat resten av dagen med Rebecca med god snabbmiddag och ett rejält åskoväder. Jävlar vad det blixtrade och dundrade! Utan ström och rädda var vi haha. Jag brukar gilla åska och regn, men idag kändes det faktiskt obehagligt.
Nåja, här sitter jag iaf utan att blixten har slagit ned i mig :)
 
Imorgon är det en sen 10-månaderskoll för lilleskutt på BVC klockan 13 och sedan väntar loppisförberedelser resten av dagen. Vi ska dit med alla grejor och förbereda klart inför torsdagens loppis. Spännande att se hur mycket man hinner med då man är ensam med lillen då Joakim jobbar till halv 10 imorgonkväll.
Äh, en morsa ska väl kunna multitaska?!

Loppisrensning

Vardag Permalink0
Haha vilken jobbdag det blev igår!
Började jobbet klockan halv 9, och just när klockan passerat 9 och vi öppnat butiken så gick strömmen. I 6 timmar satt vi där, jag och 2 sommarjobbare, i en nedsläckt, tom butik. Kan lova att det under vissa stunder var rätt så jäkla läskigt haha!
Vad gör man då i en mörk, tom butik i 6 timmar kanske ni undrar? Jo man städar, gör fint i fyllorna, fyller på sånt man kan SE (haha) och rensar frukt. Det blev en hel del kortspel också när vi gjort klart allt man kunde göra! En ganska så ovanlig men spännande dag ;) Kring klockan 15 kom strömmen tillbak och jag slutade jobbet klockan 18, så det blev 3 "normala" jobbtimmar igår!
 
Har så gott som rensat klart allt som ska med på loppis på torsdag. Jag och 9 andra tjejer har hyrt medborgarhuset, så där är det loppis mellan 13-19 på torsdag som sagt :) Sitter och funderar lite över priser.. Shit vad svårt det är?!
Har man för höga priser så vill folk inte köpa, och är det för billigt så sänder det ju en signal att sakerna/kläderna är värdelösa om det bara kostar 5 spänn?! Åtminstone kläder. Fast det kanske bara är jag som tänker så? För knappt använda kläder som är i jättefint skick(både Isacs och mina egna) känns ju lite trist att skyffla iväg för ex. en femma styck? Nåja, får klura lite till på det där :)
 
Några erfarna loppissäljare/köpare som har några tips och råd?
 

28/7

Vardag Permalink0
Här jobbas det för fullt! En dag till imorgon och sen är det uppehåll med arbete för ett tag framöver :)
Har lite på G till veckan, så jag återkommer! PUSS
Till top