Hanna Dahlberg

Babyboy

Isac Permalink3

Clothes

Vardag Permalink0
Isac fick superfina kläder av gammel-moster! Hon måste ju ha kännt på sig att mamma älskar Lindex och Kappahl´s babykläder :)
Sedan kunde jag inte låta bli att beställa lite från Ellos. Hittade ett 7-pack med bodys, precis sånna som vi tycker om. Märkte ganska snabbt hur smidigt det är med omlott-knäppning på babykläder, speciellt då man ska byta om hela tiden pga spya och diverse otrevligheter.
Det fick bli ett 7-pack i storlek 50 och ett i storlek 56. Why? 40% på dyraste varan+20% på resten+fri frakt. 390 kr för 14 bodys= ca. 28kr/st. Det ni, nu är mamma Hanna nöjd! :)

30/9

Vardag Permalink0
Godmorgon på er.
Igår hade Isac sitt andra besök hos barnmorskan. Han är nu 50 cm lång och väger 3105g. Tyvärr väger han lite för lite, så vi ska nu testa att ställa klockan på alarm var 3:e timme och äta då. Fick en ny tid på måndag för att kolla om han har gått upp lite till. Tror att det är nattmaten som spökar eftersom att han sovit så länge de senaste nätterna. Så i helgen får vi äta och sova om vartannat :)

Idag är det dessutom Fredag, en solig men blåsig sådan. Robert fyller år(GRATTIS!) så då Joakim slutat jobbet hade vi väl tänkt komma oss iväg och äta lite tårta :) Min moster som bor i Dalarna är här uppe en sväng så jag antar att hon hade tänkt kika förbi en stund idag. Mer fredagsplaner än så har jag faktiskt inte.. Får väl försöka sova bort en stund av dagen, det kan nog behövas :)
Till top