Hanna Dahlberg

Jobb och tårtbakning

Vardag Permalink0
Lika fint väder idag som igår. Tyvärr får jag avnjuta det genom fönstret på jobbet denna dag också! Fast idag är vi helt utan gubbar på jobbet, så jag är nästan lite peppad på att försöka vara räcersnabb och hinna göra massa saker :D

Ikväll efter jobbet hade jag tänkt åka hem till mamma och låna hennes kök. Joakim fyller ju år på lördag och vi tänkte ha kalas på fredag kväll. Min uppgift är att baka tårtor, så det är precis vad jag har tänkt sysselsätta mig med ikväll :) Hoppas nu bara att det inte blir pannkaka av alltihop!

Ledig dag nr 2

Vardag Permalink5
Nej, det blev inget toppväder idag! Men en av två lediga dagar med sol är ju bättre än ingen :)
Istället för att glassa utomhus har jag fixat med massa papper till försäkringskassan, umgåtts med Emelie och Robert, hälsat på hos mamma och ätit mjukglass med the family. Joakim har jobbat hela dagen och kom inte hem förräns före kl 9, så han blev utan glass. Fast det var nog inte till någon större skada skulle jag tro :)

Och vet ni vad!? Nu tror jag att jag kanske, KANSKE har bestämt mig för vad jag tycker att barnet ska heta! Joakim har heller inga invändingar mot det, tack och lov. Fast som sagt så vill jag inte bestämma mig för något till 100% förräns han är född, måste ju se ifall namnet passar :) Sen kanske jag hinner ändra mig innan det är dags, så därför får det hållas hemligt tills i september ;)

Nej, dags att sova eftersom att jobb väntar imorgon.

Godnatt på er alla!

Sunny day

Vardag Permalink0
Åh vilken underbar dag! Har solat, solat och solat lite till. Först hemma hos mamma och sen på Kraja med Thea :)
Åt god middag hos mamma, så nu är jag mätt och belåten. Som grädden på moset sålde jag bilen idag. S K Ö N T Imorgon är jag också ledig, då får det gärna vara lika fint väder.

Hoppas att alla andra har haft en lika skön dag :)

Tack och hej leverpastej
Till top