Hanna Dahlberg

Årsresume

Vardag Permalink0
Januari:
Årets första dag började fint med förlovning och graviditet! Hjärnan gick på högvarv väldigt länge och det var omöjligt att sluta tänka på vad som komma skulle.
Gjorde min 5e tatuering, denna tillägnad min bortgångne morfar<3

Februari:
Hängde lite på galtis, hade stor tacomiddag på nya och var hela tiden tvungen att komma på olika anlediningar till att jag inte skulle ut och festa.
Hanna+Joakim=2 år!

Mars:
Alex fyllde 5 år, vi var i Skellefteå och tittade på hockey, väntade ivrigt på att lillmagen skulle växa! Någon gång i Mars spred sig också den stora nyheten. Vissa kompisar grattade för fullt, andra sa inte ett ord(till mig iaf?!).

April:
Cyklade för första gången på typ 3 år och märkte hur kul det var.

Fick reda på att någon annan hade gjort en likadan tatuering som mig och blev jättearg haha! Anledning? Jag hade designat tatueringen till min mamma helt själv, för jag ville att den skulle vara till henne och ingen annans mamma. Utskriften hade blivit kvar hos tatueraren och två-tre år senare gör en annan tjej samma tatuering hos samma tatuerare. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta :) Bestämde mig dock i slutändan för att skratta eftersom att jag tycker att tatueringen är rätt så ful!

Var på ultraljud och fick se lilleskutt för första gången! Fick också reda på att lilleskutt var en pojke :) Förmodligen min mest spännande dag hittills i livet.


Maj:
Maj var inte så speciellt händelserikt. Spenderade dagarna på jobbet och då jag var ledig städade jag. Bytte ut min älskade audi mot en volvo v70 :(

På bebisfronten hade halva tiden av graviditeten gått och jag kände första sparken i magen. Lycklig Hanna!


Juni:
Inledde juni månad i ett litet ställe utanför Barcelona i Spanien. Brukar resa rätt så ofta ändå, och eftersom att jag skulle få barn så insåg jag och mamma att det skulle dröja länge tills nästa utlandsresa.
Kom hem igen och magen hade förvandlats till en kräfta! Bikinilinjen var ett faktum.

Joakim tog studenten och blev en vuxen man!(ha-ha) Men tur var väl det eftersom att han skulle bli pappa!

Handlade lile bebiskläder, fiskade en hel del och firade midsommar ute på landet i Båtsjaur.


Juli:
Denna månad bestod i stort sett av sol och bad! Började förbereda lite smått för bebis där hemma, gick ner i arbetstid och klippte av mig håret</3 Rätt skönt ändå eftersom att jag inte gjorde så mycket annat än att svettas ute i solen :)

Silveryran kom och Joakims familj hälsade på, både för att ta del av festligheterna med också för att min kära karl fyllde riktigt ovärda 19 år!


Augusti:
Gjorde inte så mycket annat än att gå hemma och vänta. Pysslade, städade, fixade bebisgrejer, slutade jobba. Blev tjock och less, önskade att tiden hade gått snabbare.


September:
Äntligen! Månaden som skulle bli den bästa ever!
Jag fyllde 20 år, gick på bolaget höggravid och hade absolut lugnaste 20-års kalaset man kan ha.

Dagarna gick och exakt 2 veckor efter min födelsedag kom fina lilla bebis till världen! Det absolut största och bästa som hänt mig. Hade många overkliga dagar på BB innan vi äntligen fick komma hem. På BB ringde mamma och berättade att dom hade köpt ett hus åt oss, så när vi väl kom hem var det bara att börja packa och städa. Gick ju inte allt för fort eftersom att vi hade en liten Isac hemma.


Oktober:
Flytt, flytt och lite mer flytt! Tur att Isac var så snäll och bara sov hela dagarna. Det innebar att vi hann göra en hel del :) Hade Joakims familj x2 på besök, både för att se huset och träffa Isac. väldans trevligt!
Vi bytte kök, tapetserade om och gjorde tvättstugan fin. Började att anpassa mig efter livet som mamma, ensam hemma med liten bebis, I ETT HUS!
Tada! Vårt fulgröna lilla hus med tråkigaste gården ever


November:
Busade med Isac, fixade fint i huset, tog en liten utflykt med familjen, julpyntade och åt julbord på silverlodge med toppjobbarkompisarna! :) Och tillslut kom även snön, tack och lov!

December:
Hade Joanna på besök, handlade julklappar, åkte till stan med mamma(Isacs första busstur), julpyntade färdigt, tittade på Alex luciashow, bakade julgodis och kaka och firade julafton hemma hos mamma.
En alldeles tiptop månad!

Ikväll firar vi nyårsafton med Thea och Erik hemma hos oss. Blir en lugn kväll med god mat, spel och raketer. Tack och lov ska dom ju också ha barn nu, vilket gör att jag har en nykterkompis haha! Inte lätt att hitta sånna på nyårsafton :)

Gott nytt år alla fina läsare<3

Godnatt-musik

Permalink0

Trappjäveln

Inredning & Hem Permalink0
Guess what? Trapp-fan är klar, HELT KLAR! Jag vet, det har tagit typ 24254 dagar, men efter ett x antal varv med färg och med trappstegsskydd på så är den klar :) Tappade stinget där någonstans mitt i arbetet, så trappen stod orörd rätt så länge.

Glömde tyvärr bort att ta kort på hur den såg ut innan, men allt som nu är vitt (trappstegen, räcket, kanterna runt om trappen) var vanligt brunt trä=boring! Men nu är den vit och fräsch, resultatet kommer här;

Till top