Hanna Dahlberg

Detoxplåster

Utsida & Inspiration, Vardag Permalink1
Tänkte testa Detoxplåster i ett par dagar. 
"Vi är i dessa dagar utsatta för gifter överallt. Symtom på giftig överbelastning är trötthet, huvudvärk, dålig blodcirkulation, kronisk smärta, svagt immunförsvar, förstoppning, artrit, depression och hudsjukdomar etc. Kinoki Detox plåster som används på fötterna är den nyaste avgiftnings terapin. Det bidrar till att förebygga ansamling av gifter i kroppen vilket avsevärt minskar risken för ohälsa, sjukdomar och tar bort skadliga toxiner i kroppen."
 
Vill ni veta mer om detta kan ni läsa vidare här!
 
 
Man sätter alltså ett plåster på vardera fot och sover med dessa. 
Har man t.ex ont i leder, känner sig stressad eller sover dåligt så kan detta hjälpa.
Nu är det väl iofs så att jag mår rätt så bra, sover "normal-bra" och inte känner mig stressad. Det enda är väl att jag har ont i höger knä samt i svanskotan/längst ner på ryggen där jag gjort illa mig. 
Så vi får väl se om jag märker någon skillnad :)
 
Varje morgon blir plåstrena(?) svarta av kroppens gifter. Man ska alltså använda plåster tills de inte länge blir svarta! När man gjort det kan man börja fästa plåstren på övriga ställen på kroppen där man har ont. Jag tänkte då testa antingen i svanken eller på knäet.
 
Så här såg det ut imorse efter natt #1:
 
 Här köpte jag mina plåster!
 
Hjälp mig nu att klättra uppåt på topplistan! Gå in HÄR och tryck på +1 vid HDahlberg.

Dinner for six

Inredning & Hem Permalink0
Nom nom!

25/1 - Rösta vidare

Vardag Permalink0
Goddagens på er!
Isac mår bättre men vi är hemma ändå. Skönt att både han och jag har fått oss ordentligt med sömn de senaste två nätterna :)
 
Har hittat ett träningsprogram med massa övningar som jag har bestämt mig för att köra här hemma de dagar jag inte tar mig till gymmet(typ varje dag haha?). Men det gör inte så mycket, jag vet ändå att jag tjänar mer på att göra det än att göra ingenting alls!
Träna kan man göra även hemma ;)
Har iaf lyckats öka från 45 kilo till 46,4. Bättre än att det går åt andra hållet :)
 
 
Nej hörrni, hjälp mig nu att klättra uppåt på topplistan! Gå in HÄR och tryck på +1 vid HDahlberg. Har ramlat ner på listan, så jag behöver allas hjälp att ta mig högre upp! Vill ju det här så jäkla mycket
Alla som gör det får en kaka ;)
Till top