Hanna Dahlberg

29/9

Vardag Permalink1
Tänk att vi överlevde den här dagen ändå!
Efter en natt med väldigt lite sömn pga en väldigt grinig Isac kändes inte dagen allt för lovande. Hade lätt kunnat somna om imorse och sova 10 timmar till. Men eftersom att Joakim är ledig i helgen hade vi en hel del på att göra-listan. Och nu är allt gjort utom lampan i källaren som ska få en längre sladd, sen skulle visst förrådet också städas. Men lite mindre på listan iaf, hur skönt kändes inte det?!
På ett eller annat sätt tar man sig igenom dagarna trots allt..
 
Som att vara trädgårdsslav hemma hos mamma, fast nu för tiden var det visst jag som hade en egen trädgård!

Glad tjej

Foto Permalink0
Väntar på paket!! :)

1-års koll

Isac Permalink1
Bättre sent än aldrig! Idag var vi på 1-års koll vilket innebär läkarbesök och vaccination. Isac klarade biologiprovet och fick MVG, ligger stadigt på mittenkurvan. 75cm lång och 9600g(för två månader sedan 72,5cm och 9200g). Trodde nästan att han skulle ha bilvit lite större, men med tanke på hur aktiv han är just nu så är det kanske inte så konstigt ändå ;)
Sprutorna var väl mindre kul, men det visste vi ju sedan förr. Tack och lov att det går över så fort!
 
Och angående matproblemet har vi nog kommit på anledningen till att inget slinker in i lillmunnen: Isac vill inte bli matad med sked! Matar vi honom med våra egna gafflar, ja då äter han. Så det här får vi experimentera med ytterligare.
 
Love u!
Till top