Hanna Dahlberg

Sjukast

Allmänt Permalink0
Hejsan!
Ligger för tillfället i soffan och tycker synd om mig själv. Är fortfarande sjuk (Har varit det sen i Lördags). Idag är det dock bättre, men jag känner mig fortfarande hängig och är jävligt förkyld. Nåja, bara att härda. Känns dock ännu jobbigare att vara sjuk när jag vet att jag måste diska och plocka undan, och DESSUTOM packa eftersom att vi åker till sthlm imorgon. Ja gud förbannat...
Min plan att packa få saker i en liten väska sket sig också när jag fick höra att vi måste ha med oss sängkläder och sånt, bläh. Får bara hoppas att jag mår bra tills på torsdag då vi ska ta någon långjävla promenad genom huvudstaden. Eller jag antar att vi ska det eftersom att vi skulle ta med oss "Bra promenadskor". Lär väl få astmaattack och dö typ.

För övrigt händer det inte så mkt, har varit både i båtsjaur och härnta under påsklovet. det är 59 dagar kvar till studenten wohoo.
Fick även lite hjärtstillestånd då jag såg att klänningen som jag vill ha på studenten har försvunnit från nätet, oh noo. Har mailat och frågat om den inte går att köpa, väntar nu på svar :(

Nej, orka skriva mer. Tror jag ska försöka sova en stund eller nåt sånt, hej svejs

April!

Allmänt Permalink0
Godmorgon!
Första April idag, och jag tänker inte luras.
Sitter och äter frukost på lovets första dag, men ska ändå iväg och jobba om ca en timme. Mår faktiskt bättre idag än vad jag trodde, vilket är en jävla tur med tanke på hur stressig den här jobbdagen kommer att vara. Årets största försäljningsdag, suck.. Nå ja, tiden går ju väldigt fort när det händer mycket.

Om bara två veckor, den 14 April, ska vi åka ner till stockholm :D Jag, Erika, Jenny, Niki, Amanda, Marja-Stina och Linda haha! Eftersom att det är lite småtjorvigt med långa väntetider vid tåg/bussbyte osv är det många som vill åka em en dag tidigare för att slippa sitta och vänta på tågstationen, men jag och Erika har iaf bestämt oss för att stanna i sthlm till på lördag kväll. Jag menar, blir ju som två dagar extra då vi får göra vad vi vill :D Gratis dessutom (förutom en natt vandrarhem, vilket blir typ 300 spänn). Jag är så peppad, speciellt eftersom att jag varit i sthlm typ en gång då jag var liten. Nu får man ju bästa  tillfället att shoppa studentskor tjoho!

Nej, nu ska jag fika färdigt och kalla fram all energi jag har.

Trevlig påsk allihopa
Till top