Hanna Dahlberg

Valborgs

Vardag Permalink0
Godmorgon. Vaken hyfsat tidigt idag också, skönt. Det ser ut att vara fint väder ute idag, så man kanske skulle ha hoppat i duschen och gjort sig färdig för, ja jag vet egentligen inte vad.
Idag är det valborgs och kass som vi är så har vi inte en enda plan på vad vi ska göra, tråkigt..

HJÄLP!

Lång dag

Vardag Permalink0
Hej på er. Idag har jag hunnit med en hel del måste jag säga! Men det brukar man ju oftast göra om man stiger upp i tid ;) Halv tolv hade jag hunnit med att städa hela lägenheten, rensa ut vinterkläderna och städa i hallen, betala räkningar, rensa bort gamla papper och diska. Duktigt Hanna!
Har också hunnit köpa en ny tvättkorg och en barnvagn som sagt. Åt middag hos Robin bestående av souvas med pitabröd och en helt duglig alkoholfri öl(vad gör man inte för att få uppleva känslan av god, kall öl? haha).

Nu sitter jag och min käre sambo i soffan och slösurfar en stund innan vi ska kika på film som vi nyss har varit och hyrt. Kunde inte låta bli att köpa en chirrepåse också, men det får man ju unna sig en fredag som denna :)

Hoppas ni har haft en lika trevlig fredag som jag!

29/4

Vardag Permalink0
Godmorgon! Är ledig idag men naturligtvis vaknar jag före fan. Klockan 07.15 tyckte visst min kropp att den sovit färdigt, så nu ligger jag med datorn i sängen bara för att fördriva lite tid.
Dagens planer ser på ett ungefär ut så här: Kanske småstäda, köpa gardiner åt mamma, köpa ny tvättkorg, köpa barnvagn, handla mat/planera tills ikväll. Vi ska förhoppningsvis grilla hemma hos Robin, det är då vad vi har tänkt iaf. Och om nu planerna går som dom är tänkta så blir det nog en fin dag :)

Till top