Hanna Dahlberg

31/3

Vardag Permalink0
Hemma från jobbet, har just ätit lite tacochips, köttfärs och smält ost. Kanske inte det man är sugen på halv 9, men bättre än inget alls!
Är visst bara halv-ledig imorrn eftersom att de två som går morgon inte kan baka. så bagaren herself får väl åka dit kl 8 och stanna kvar tills allt är klart :) Har inte tänkt bli allt för länge eftersom att jag ska lunchdejta med min käre Robin. Det är ju fredag så då brukar det vara god lunch överallt :)

Är ganska trött och seg, så det kanske är lika bra att börja göra sig färdig för kvällen.

Godnatt på er!

Matkoma och sprattel

Vardag Permalink1
Godkväll på er.
Ligger i soffan och är proppmätt efter alldeles för mycket fläsklägg och potatismos hos mormor.
Idag hittade jag och Joakim ett nytt vardagsrumsbord på möbelaffärn, så nu har vi ett komplett vardagsrum ;D Dock så är både tak- och fönsterlampan ful, så det blir nog att se om jag hittar några nya.

Ikväll är det nog inget roligt på tv, inte vad jag kan komma på iaf. Ska ligga här och dö en stund till och senare ta en dusch. Börjar kl 11 imorgon vilket innebär sovmorgon :) Dock slutar jag halv 9, men så kan det vara ibland! Eftersom att jag jobbar på Söndag är jag ledig fredag lördag, lyx :D Undra vad man ska hitta på då?

Och vet ni vad?! :O Jag tror minsan (är kanske..87% säker) att jag kände av lilla jordgubben där inne för en timme sen ungefär! Det liksom..rörde sig, utan att det kurrade i magen, och det var heller ingen fis som var på G haha ;D Får vänta och se om det händer något mer spännande :)

Här får ni en bild på vårt nya bord. Är för trött för att ställa mig upp och hämta kameran, så det får bli en ful, suddig cambild :D

Lång dag

Vardag Permalink0
Idag är det jobb till halv 9 som gäller. Bara att skynda sig hem efter det för ikväll är det ju våran tv-kväll som börjar kl 9 :D Av den anledningen så får jag nog säga att vi hörs mer imorgon :)
Till top