Hanna Dahlberg

Bedroom

Inredning & Hem Permalink2
Vi sliter som små djur här hemma så bloggen blir lite lidande!
Det som görs om är vårt sovrum samt att vi ska göra Isacs barnrum. För tillfället håller vi på att försöka göra klart vårt sovrum. HELT klart blir det nog inte förräns nästa vecka någon gång. Väntar på både nya gardiner och en byrå.
Imorgon hade jag tänkt börja att tapetsera barnrummet, ska bli spännande :)

Tänkte bjuda på lite bilder också! Första bilden är vårt sovrum före, och logiskt nog är andra bilden sovrummet just nu ;> Inte klart, ska listas och lite sånt. Bättre och fler bilder kommer senare :)

Looking good? :)

28/3

Vardag Permalink0
Blev lite snabba planer!
Vi åkte till Byske igår eftermiddag, sov över en natt och idag har vi varit i Skellefteå och handlat de sista(+ en jävla massa annat...) :)
Imorgon är det upp och hoppa, tapetsera sovrummet och möjligtvis lägga golv, beroende på hur händiga och snabba vi är haha !

SPÄNNANDE!

26/3

Vardag Permalink0
Så, vad har vi gjort idag då?
  • Kört lite hemma-träning 30 min.
  • Promenerat in till samhället i ett mulet med varmt(+8) och vindstilla väder
  • Beställt tapeter till Isacs rum
  • Handlat tapetklister, roller och pensel
  • Köpt en fin sänggavel och sängben på möbelaffären
  • Traskat hem igen i strålande sol, +8 grader, motvind bestående av orkanvindar och slask upp till fotknölarna
  • Ätit våfflor
  • Monterat sänggaveln

Ja då vet ni det! Vi skulle egentligen beställa ny säng från Ikea, men helt plötsligt har dom tagit bort den från online-sortimentet?! STUPID. Blev dock lite bättre och billigare då vi istället slog ihop våra 2 90 centimeters gästsängar, köpte nya sängben och en sänggavel här på samhället. Nedsatt pris och presentkort = 1500 riksdaler för en designgavel. Tack!

Joakim fick hoppa in och jobba imorgon men vi ska försöka ta oss ner till kusten för att handla det sista vi vet att vi behöver. Lite möbler till Isacs rum, rullgardiner och lite annat smått och gått. Sovrummet ska vi nog förhoppningsvis också hinna tapetsera i veckan. Vårt golv kommer ju till påsk så då är det en fördel om vi har hunnit klart tapetseringen iaf :)

Återkommer med bilder!
Till top