Hanna Dahlberg

-

Allmänt Permalink0
Fick plötsligt lite ångest inför balen. Jag är osäker på hur jag ska ha mitt hår. Köpte ju hårförlängning som jag varit och klippt in i håret hos frissan, och igår när jag och mamma skulle fixa min balfrisyr(så att vi vet hur vi ska göra nästa helg) så hände det absolut INGET med löshåret!!! Efter att ha suttit med rullar i håret alldeles för många timmar, blev mitt vanliga hår jättelockigt, medans löshåret var spikrakt! Inte ens locktången kunna få till en liten lock. Jävla skit! Håret som var "Äkta nordiskt löshår", som man ska kunna "Färga, locka och platta". Idioter. Inte för att jag har kort hår eller så, men det var ju helt slöseri med pengar och tid, både att köpa det och klippa in det hos frisören.
Min plan är att ha stort, långt och lockigt hår på balen, utan uppsättning eller nnåt. Men nu börjar jag fundera om det är lite tråkigt? Om någon har nån rolig idé får ni gärna säga till!

Nu ska jag avnjuta min tallrik med nudlar och sova inför morgondagen!

Sega söndag

Allmänt Permalink0
Överlevde gårdagens arvidsjaurtrip!
Var riktigt riktigt trevligt! Slänger upp några bilder :)

Önskelista!

Allmänt Permalink2
Eftersom att det för tillfället är 14 dagar och 16 timmar(nej jag räknar inte ned) kvar till studenten så tänkte jag göra en liten önskelista på saker jag skulle kunna tänka mig få i present ;D
Det är egentligen svårt att önska sig saker, jag menar, är det här större än min födelsedag? Borde jag önska mig bättre och finare presenter då? Jag tycker det är ganska svårt att veta vad man ska önska sig. Inte för dyrt, inte för krävande, inte för tråkigt så att man inte ens blir glad över presenterna.
Så eftersom att jag har väldigt svårt att veta vad som räknas som en "lagom" present, skriver jag helt enkelt ned allt jag vill ha just nu :D

En fin cykel!
Nya, bra stekpannor! Alternativt kastruller
En resa! Vart somhelst, bara jag kommer härifrån. Dock helst utanför Sverige
Audi A8 för guds skull! Kan kanske nöja mig med att någon lagar min A4..
En space-ig eltandborste!
Större bröst! Nej, jag sa inte stora, utan större. Är less på att vara p12 på bröstet
En stor garderob + kläder att fylla den med. Man kan aldrig få för mkt kläder!
Tatueringstid + pengar för tatuering-ar! Har för många som jag vill/ska göra, och alldeles för lite pengar! suck..


Nu tror jag att det tog stopp. Dessutom måste jag duscha innan jag ska krypa ned framför tv:n och kika eurovision! Hejja Sverige, NI ÄR SÄMST PÅ ATT RÖSTA FRAM DUGLIGA BIDRAG! Jag gråter bara jag tänker på det. Nåja, schlagernörd som jag är måste jag bänka mig framför tv:n ändå.
Men först, som sagt, ta en dusch, inte lukta usch!
Till top