Hanna Dahlberg

31/5

Vardag Permalink1
Hej på er!
Vaknade halv nio imorse, pigg som en lärka! Kan lova att gårdagens risighet kompenserades upp med dagens energi. Testade några nya träningsvideos och det var roligt med lite omväxling :)

Pappan i huset for på jobbet klockan 11 och sedan dess har vi egentligen inte gjort så mycket vettigt.
Drog fram min gamla dator och externa hårddisk för att leta fram lite gamla filer och mappar som jag behöver. Hittade allt utom det viktigaste, toppen! Får utforska mammas datorer också haha.
Däremot hittade jag än en gång alla gamla bilder som jag har sparat sedan 2006, herregud säger jag bara. Kan sitta och titta igenom dom i evigheter, tänk så mycket roligt man har hunnit med fast än jag inte är så gammal :) Många resor, festivaler och fester haha.

Angående golvet så tror jag att jag skiter i att ta det på försäkringen. Känns tråkigt att behöva kasta 2000:- på nytt golv så här innan sommaren då man verkligen behöver pengar, både till trädgården men också till semester. Det känns också riktigt besvärligt att behöva ta ut alla möbler, riva upp golvet och lägga nytt då vi JUST blivit klar med alla inre projekt här hemma. Får väl leva med ett fult golv istället :) :(

Sedär, då började det snöa än en gång! Strålande sol, 9 grader i skuggan och snö. Vart f*n kommer allt ifrån??


Tänkte bildbomba er lite också, vet ju att farmorn där nere i landet gillar sånt! ;)
Till top