Hanna Dahlberg

Regn och rusk

Vardag Permalink1
Alltså inatt har det regnat så mycket att jag har vaknat flera gånger. Och att vakna flera gånger under natten = D Ö D på morgonen..
 
Jag jobbade några timmar igårkväll då Joakim var på uppskjutning för jägarlicensen, så nu har jag en jägare här hemma! 
Inte allt för oväntat så gick det bara bra, 3 timmar i kassan skadar ju inte ryggen :) Ser fram emot att börja småjobba lite nu, jobbet är ju min andra familj ;) 
 
Ni kan ju lista ut att det fortfarande regnar, så det blir nog en slödag, igen.. Tror att Emelie var ledig så vi skulle höras av. Måste också bestämma vad jag ska baka för tårta och handla ingridienser så att jag kan baka imorgon. Det nalkas ju kalas och födelsedag här hemma på Söndag! 

Lördagkväll blir det kalas i den festligare graden. Isac ska sova hos mormor så jag och pappsen blir utan honom en hel natt för första gången! Ett helt år utan barnvakt så nu är det fan dags att gå ut känner jag. Kommer inte ens ihåg när jag och Joakim var ute tillsammans senast. Typ nyårsafton 2010? Haha
 
Till sist tänkte jag bara passa på att skryta över min unge sådär som man gör när man är förälder! Isac äter inte saker/skräp/mat som ligger på golvet, utan hittar han något som inte ska ligga på golvet så lägger han upp det på bordet eller fönsterbrädan istället haha! Någon som redan lider av Dahlbergs städsyndrom?
Till top