Hanna Dahlberg

Lights and art

Vardag Permalink1
Hej på er!
Hittills idag har jag:
  • Småstädat lägenheten. Sträckte mig inte längre än att diska, damsuga, dammtorka samt plocka undan all skit som låg på golvet haha.
  • Varit och köpt två nya lampor. En till köket och en till vardagsrummet vilket innebär att vår sovrumslampa har fått flytta tillbak till sovrumsfönstret.
  • Hälsat på hos mamma. Åt lunch där och for sedan hem hit.
  • Haft besök av Robin en stund. Som vanligt svamlade vi mest.
Egentligen skulle vi äta middag ikväll, men så blev icke fallet då han fick annat för sig. Trodde då att jag var ensamast i världen ikväll. Alla är borta, firar halloween (ja i arjeplog firar vi veckan efter?), jobbar osv osv, då  Erika kom till undsättning och ringde för ett tag sedan. Trodde att hon jobbade kväll, men icket! Sitter just nu och väntar på att hon ska komma så att vi kan gå ut och käka middag :) Vad resten av kvällen har att erbjuda återstår att se.

Jobbar imorgon 11.30-18.15, och som vi alla vet (hoppas jag), ska klockan ställas tillbak en timme = "En timmes extra sovmorgon" :D Skön-TTänkte också passa på att visa en tavla (flera tavlor?) som inom en framtid kommer att pryda vårt vardagsrum!

Till top