Hanna Dahlberg

Mammaträff och åska

Vardag Permalink0
Gokväll!
Har avverkat en mammaträff idag, första träffen på ett tag nu :) Alltid trevligt med gott sällskap och gott tilltugg(Lotta, jag ÄLSKAR din räk och rom röra haha). 
Isac har gjort stora framsteg när det gäller andra bebisar. Som ni kanske minns så har han varit jätterädd varje gång vi haft mammaträff och bara gråtit vid synen av andra kids ;) Men idag gick det jättebra, utan skrik och grin(förutom i början då han inte ville bli lämnad själv på golvet). Att sitta nära ett annat barn och leka med samma saker kändes härligt att beskåda.
 
Har sedan tillbringat resten av dagen med Rebecca med god snabbmiddag och ett rejält åskoväder. Jävlar vad det blixtrade och dundrade! Utan ström och rädda var vi haha. Jag brukar gilla åska och regn, men idag kändes det faktiskt obehagligt.
Nåja, här sitter jag iaf utan att blixten har slagit ned i mig :)
 
Imorgon är det en sen 10-månaderskoll för lilleskutt på BVC klockan 13 och sedan väntar loppisförberedelser resten av dagen. Vi ska dit med alla grejor och förbereda klart inför torsdagens loppis. Spännande att se hur mycket man hinner med då man är ensam med lillen då Joakim jobbar till halv 10 imorgonkväll.
Äh, en morsa ska väl kunna multitaska?!
Till top