Hanna Dahlberg

Mainstream, nopp!

Allmänt Permalink2
Japp jag är sämst som inte skriver något längre. Jag har fan inte tid och ork, och dessutom så har jag förmodligen aldrig något vettigt att skriva om! Är lite less på att skriva vad jag gjort om dagarna, vad som hänt på senaste tiden, och jag tänker fan heller inte sitta och leta åt kläder på internet som jag sedan ska länka på min blogg, för jag är inte lika dum och mainstream som alla andra. Jag tänker heller inte lägga upp nå dagens outfits eller sån skit. För vet ni vad? Ingen bryr sig egentligen om vad jag/du/hon/han/dom har för jäkla kläder idag, imorrn, övermorgon osv!!!!! Kom på nåt nytt ffs.
Har börjat kolla igenom bloggarna på topplistan på blogg.se startsida, och alla skriver samma sak. När dem tipsar om kläder så är det samma sak, från samma ställen. gina, hm, topshop osv. Fan vad tråkigt sverige är. alla ser likadan ut och gör samma saker, skriver samma saker.

Jag hatar verkligen att vara som alla andra, även om det kanske inte märks så mycket. Jag vill absolut inte ha samma saker/kläder som någon annan. Jag vill ha en bil som (nästan) ingen har, i alla fall i arjeplog då haha, jag vill inte ha samma kläder som någon, samma skor, samma mobil osv. Kanske låter lite töntigt, men det är väl inget fel med att känna så?! Hoppas jag.. Amanda Alnqvist, jag vet att du läser min cptråkiga blogg, men du ska veta att du är nog min idol! För du är aldrig som alla andra. Dig ska jag bli som, fast på ett annat sätt haha :D Det där lät ju fel, men alla fattar ;>
Det är inte så att jag har ett behov av att se konstig ut, eller verkligen sticka ut på något speciellt sätt, utan jag gillar bara inte känslan av att sitta i samma fack som 928 387 andra tjejer i sverige.
Och just på grund av min rädsla att vara mainstream, oroar jag mig över studenten och studentbalen. Vad fan ska jag ta mig till om jag liknar någon annan?! Jag ska ha en klänning som sticker ut och helst en färg som ingen annan har, samma med frisyren! Och samma sak gäller själva studenten, alla har vita klänningar och alla ser i princip likadan ut. Därför ska jag göra mitt bästa för att sticka ut så mycket det går. Så förbered er för min studentklänning gott folk! ;)

Nå ja, jag har ett naturkunskapsprov imorgonbitti som jag måste träna på! Fast nej, även om jag säger att jag ska träna, så kommer jag inte att göra det. För vet ni vad, jag är så less skolan att det finns inte! Jag ska nu tillåta mig själv att inte få högsta betyg på provet imorgon, det gör inget, det är tillåtet att få halvdåligt resultat på ett prov en gång. Punkt slut, jag ska göra något annat ovettigt!

Och förresten, eftersom att jag som sagt inte vill se ut som alla andra på studenten, ska jag sälja klänningen som jag egentligen tänkte ha! Köp den http://www.tradera.com/Jattefin-student-party-klanning-S-auktion_301742_109872954

Puss å hej leverpastej
Till top