Hanna Dahlberg

1-års koll

Isac Permalink1
Bättre sent än aldrig! Idag var vi på 1-års koll vilket innebär läkarbesök och vaccination. Isac klarade biologiprovet och fick MVG, ligger stadigt på mittenkurvan. 75cm lång och 9600g(för två månader sedan 72,5cm och 9200g). Trodde nästan att han skulle ha bilvit lite större, men med tanke på hur aktiv han är just nu så är det kanske inte så konstigt ändå ;)
Sprutorna var väl mindre kul, men det visste vi ju sedan förr. Tack och lov att det går över så fort!
 
Och angående matproblemet har vi nog kommit på anledningen till att inget slinker in i lillmunnen: Isac vill inte bli matad med sked! Matar vi honom med våra egna gafflar, ja då äter han. Så det här får vi experimentera med ytterligare.
 
Love u!
#1 - - Mikaela:

Längtar tills jag får träffa gogubben :)

Även om Alexis generellt sett är duktig på att äta så behövs det trix ibland och ett av trixen är just det ni tagit till :) Brukar också sätta mig med "min" tallrik (som egentligen är ämnad till henne fast hon inte vet det) och njuuta och säga att maten är jättegod, då blir hon nyfiken och vill ha och så får hon tallriken och slukar den :) Testa det om ni inte gjort det redan, vetja :)

Svar: Vi längtar efter dina smågodingar också!!
Haha alltså vissa saker äter han ju med sked, typ gröt, mosad banan, mellis, samt den maten han "från början" tyckte om. Men ny mat ska han ha med gaffel, för då tror han nog att det är maten vi äter. Vi brukar försöka mata honom med det vi äter till middag, och då smakar han från våra gafflar och tycker det är gott, så det funkade ju ;)
Hanna Dahlberg

Till top